MHP'nin vatan sevgisini ispatlama ihtiyacı yok

MHP

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu MHP'nin sokaklarda bulunmadığını ve MHP'nin vatan sevgisini sokaklarda ispatlamak gibi bir ihtiyacının olmadığını söyledi.

ÖZEL BİR MİSYONA SAHİP

İl Başkanı Baloğlu MHP’nin 46’ncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamasında MHP’nin Büyük Türk Milletinin yakın dönem tarihinde özel bir misyon üslendiğini ve bugün kuruluşunun 46’ncı yıldönümünü gururla kutladıklarını belirterek MHP’nin varlığını ispat etmek gibi bir ihtiyacının da olmadığını söyledi.

BÜYÜK TÜRK MİLLETİ

Baloğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bugün asırları aşarak gelen büyük milletimizin yakın dönem tarihinde özel bir misyon üstlenmiş olan milliyetçi hareket partisinin 46.kuruluş yıl dönümünü iftiharla kutluyoruz. Geçmişten günümüze elleri öpülesi ecdadımızı ve varlığımızı gerçek sahiplerini bugün buradan tekrar rahmetle anıyoruz. Yaşamış olduğumuz 46 yıl boyunca sokaklarda bulunmamıştır. Sokaklarda kaybedilmeyecektir. Milliyetçi Hareket Partisinin vatan sevgisini de sokaklarda ispat etmeye ihtiyacı yoktur.

YENİ KUŞAKLAR TARAFINDAN BİLİNMELİ

46 yıllık şerefli bu yolculuğun özellikle yeni kuşaklar tarafından bilinmesi ve tanınmasının siyasal mücadelemize ayrı güç ve anlam katacağı düşüncesindeyiz. Çünkü bu yolculuk vatanımızın insanına, toprağına, havasına, suyuna, bugününe ve yarınına sahip çıkanların yürüyüşüdür. Bu yolculuk Türk`ün yüzyıla damgasını vuracağı günlere doğru 46 yıl önce başlattıkları yürüyüşün adıdır. İnanıyoruz ki, Cenabı Allah Milliyetçi Harekete Türkiye`nin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde yardımcı olacak emeğimizi ve azmimizi karşılıksız bırakmayacaktır.

VATANIN BİR KARIŞ TOPRAĞINI BÖLDÜRMEYECEĞİZ

İyi bilinmelidir ki, Milliyetçi-Ülkücüler olarak şehit kanıyla sulanmış bu aziz vatanın bir karış toprağını dahi kimseye böldürmeyeceğiz. Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in bize emanet ettiği bu kutlu bayrağı asla ve asla yere düşürmeyeceğiz. Bu duygu ve düşünce ile nice 46.yıllara dualarımızla geleceğe doğru yürüyoruz. Cenab-ı Hak al bayrağımızın rüzgârını daim etsin. Üç Hilal`in ömrünü uzun eylesin. Nice 46.yıllara doğru yolumuz, bahtımız ve alnımız açık olsun.”



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız